Sähkötyöt

Sähkötyöt Etelä-Pohjanmaalla

Huolto-, korjaus ja kunnossapitotyöt kaikkiin kiinteistöihin


Suupohjan Sähkö Oy:llä on takanaan onnistuneita ratkaisuja mitä erilaisimmissa kiinteistöissä. Toimimme sujuvasti niin kodeissa, kouluissa, liiketiloissa kuin teollisuuden vaativissa kohteissa. Toteutamme kaikenlaiset sähkötyöt mm. alueella Kauhajoki, Isojoki, Kurikka, Ilmajoki, Seinäjoki, Lapua jne.

050 384 5692

Kodin sähkötyöt

Pääasiassa kodin sähkötyöt on hyvä jättää asiantuntevalle sähkömiehelle. Joitain pieniä sähkötöitä voi kuitenkin toteuttaa itse, jos on aivan varma, miten homma etenee. Tällaisia itse tehtäviä sähköitä voivat olla esimerkiksi tavallisen tolppasulakkeen vaihto, valaisimien lampun vaihto, yksivaiheisen jatkojohdon korjaus ja teko ja asennukset ”sokeripalaan”. Väärin tehtynä sähkötyöt aiheuttavat kuitenkin hengen- ja palovaaran, joten olethan yhteydessä meihin, kun kodin sähkötyöt mietityttävät.


Sähkölaitteistojen kuntotarkastus

Missä kunnossa sähköjärjestelmät ovat? Kokeneet sähköalan ammattilaisemme kartoittavat sähköjärjestelmien kunnon. Jos järjestelmässä ilmenee ongelmia, on hyvä ottaa yhteyttä, jotta varmistetaan mahdollisimman häiriötön sähkönkulku – ja etenkin, että laitteistot ovat turvallisia käyttää.

Sähkösaneeraus – nämäkään eivät ole ikuisia!

Myöskään sähköistyksissä ei ole huollottomia ratkaisuja. Milloin sähkösaneeraus on sitten hyvä teettää? Kartoitamme ensin tilanteen ja annamme ehdotelman siitä, millaisin aikatauluin sähkösaneerauksen on hyvä edetä. Vanhat, haperoituneet ja ylikuormittuneet ratkaisut ovat tietenkin aina turvallisuusriski. Teettämällä sähkösaneerauksen saat toisaalta myös muita hyötyjä; asuinmukavuus paranee, energiakustannukset vähenevät ja jälleenmyyntiarvo kohoaa. Toteutamme myös sähkösuunnittelua.

Tilaukset ja tarjoukset:

Sähkötyöt Kauhajoelta – soita tai laita viestiä!

050 384 5692

Ota yhteyttä

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Webasto
Sähköpostilla
Tekstiviestillä

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti.

hCaptcha