Aurinkopaneelit

Aurinkosähkön asiantuntija Kauhajoelta palvelee ketterästi myös lähikuntiin

Meiltä saat helpon avaimet käteen -toteutuksen kohteeseesi

Suunnittelemme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmät mm. alueelle Kauhajoki, Isojoki, Kurikka, Ilmajoki, Seinäjoki ja Lapua – joustavasti myös muualle lähikuntiin! Mitoitamme aurinkopaneelit kohteen ja käyttötarpeen mukaan niin kotiin, toimitilaan kuin teollisuuteen.

050 384 5692

Aurinkosähköjärjestelmät oikein mitoitettuna ja asennettuna kohteeseen kuin kohteeseen

  • Kotiin
  • Liiketilat
  • Maatilat
  • Julkiset rakennukset
  • Teollisuus

Miksi valita aurinkosähkö?

Säästöä anergiakustannuksiin: Aurinkopaneelijärjestelmäsi tuottavat energiaa auringonvalosta, mikä vähentää riippuvuutta perinteisistä sähköverkoista ja pienentää sähkölaskujasi.

Pienempi hiilijalanjälki: Aurinkoenergia on yksi ympäristöystävällisimmistä tavoista tuottaa sähköä ilman päästöjä tai saasteita.

Kiinteistön arvo: Aurinkopaneelijärjestelmä asennettuna kiinteistöösi lisää sen arvoa. Nykyaikainen järjestelmä on myös hyvä myyntivaltti kiinteistön myyntitilanteessa.

Aurinkopaneelit edullisesti – soita tai laita viestiä!

Jos olet kiinnostunut aurinkopaneelijärjestelmästä ja haluat lisätietoja palveluistamme, ota yhteyttä oheisen lomakkeemme kautta tai soita meille. Asiantunteva tiimimme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua päätöksessäsi.

 

Meiltä saat aurinkopaneelit asennettuna mm. alueelle Kauhajoki, Isojoki, Kurikka, Ilmajoki, Seinäjoki ja Lapua – ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähkötreffit Webasto
Sähköpostilla
Tekstiviestillä

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti.

hCaptcha